NEWS

Maenhout, Sypré, Vandewalle & Amys naar KSK Wenduine.

Dieter Maenhout

"Eigenlijk was het de bedoeling om in 2e provinciale te blijven spelen, maar heel wat vrienden waren aan hun laatste voetbaljaar bezig of beslisten van niet verder te spelen in 2e provinciale."


"Gezien de vele vertrekkers (belangrijke schakels in onze basiself) en het naar inkomende transfers toe stil was of er veel twijfel was besloot ik toch in gesprek te gaan met jullie. Die gesprekken waren zeer positief en het vertrouwen in mij en de sportieve ambitie die jullie uitstralen charmeerden me."


"In de herfst van mijn carrière had ik geen zin om tegen de degradatie te vechten in 2e, maar wel om voor de prijzen te strijden in 4e. Ik denk dat ik met mijn winnersmentaliteit en ervaring de jonge gasten doorheen moeilijke momenten in een wedstrijd kan loodsen."


"Het is ook mijn taak gezien mijn positie op het veld om de lijnen uit te zetten en op bepaalde momenten te weten wanneer we de bal eens in de ploeg moeten houden en eventjes de rust moeten bewaren. Ik kan ook hard zijn, maar zal m'n ploegmaten ook uit de wind zetten als het moet."


"Ik kijk er alvast naar uit om de ploeg wat te proberen bij brengen en de jonge talenten onder m'n vleugels te nemen.Ons seizoen is gezien de kwaliteit die er momenteel zit en ervaring en kwaliteit die er bij komt enkel geslaagd bij promotie. Rechtstreeks of via eindronde."

Simon Vandewalle

"Ik kom naar KSK Wenduine omdat ik in de herfst van me cariere graag nog eens mee zou doen voor een titel, en omdat ik me wel kan vinden in de ambitie van de club, jeugdwerking"


"Ik heb bij knokke, kleit, heist, lissewege geschot, speel al van m’n 16 jaar in eerste ploeg en ik weet hoe belangrijk een oudere speler es om je te helpen te begeleiden , je te kalmeren wanneer het minder gaat …… ook geloof ik als ik als 39 jarige het voortouw kan nemen op bijvoorbeeld fysiek vlak dat de jonge spelers ernaar op kijken enzovoort lead by example is m’n moto"


"Het Seizoen is geslaagd als we minstens eindronde halen en als we een fundering kunnen leggen voor de volgende jaren, en onze jeugd laten doorschuiven"


Max Sypré

"Wenduine is een ploeg met ambities waarvan ik persoonlijk van hou. Hoe mooi zou het zijn om men laatste jaren met een kampioenschap of eindronde af te sluiten."


"Hoe ik jonge spelers iets kan bijbrengen? Door hen looplijnen te geven waar ze zelf nog niet aan denken. Ik heb met Stan braem gespeeld waar ik samen met hem 65 goals heb gemaakt."


"Hoe mooi zou het zijn dat ik met zen broer ook prachtig seizoen kan maken. Mijn seizoen is geslaagd als ik aanvoel dat ik alles wat ikzelf kan geven ook gegeven heb. En dat we als 1bende het seizoen kan afsluiten met promotie. Voor mij zou dit de kers op de taart zijn"

Damon Amys

"Ik kom voor de ambitie en talentvolle spelers dat de club Wenduine heeft en ook voor de leuke ploeg en club waarin ik zal terecht komen . Het is natuurlijk ook fantastisch om terug met dieter, sim & redgy samen te spelen."


"Ik hoop met mijn ervaring jonge spelers gerust stellen en hun te laten voetballen zonder stress en hun bij te sturen op een positieve manier en vooral om te laten genieten van het mooi spelletje"


"Als we promotie kunnen afdwingen op gelijk welke manier maar kampioen spelen zou natuurlijk het mooiste zijn. Wenduine heeft de ambitie om te promoveren dus moeten we daar voor gaan ook."